Owatrol Dilunett. Afbijtmiddel

Owatrol Dilunett afbijtmiddel

Artikelnummer: 8081

Afbijtmiddel voor verf en vernis tot zelfs 8 verflagen. Is oplosmiddelvrij en af te spoelen met zoet water. Werkt zelfstandig en kan worden toegepast op hout, kunststof, steen, beton en metaal. NIET toepassen op aluminium!

Inhoud: 1L

Eigenschappen
Oplosmiddelvrije gel zonder paraffine - onontvlambaar. Verwijdert beits, was, vernis, verf en antifoulings. Maakt de aanwezige laag wateroplosbaar (af te spoelen met water). Efficiënt: verwijdert tot 8 verflagen in één keer. Eenvoudig in gebruik: is zelfwerkend ook op de meest moeilijk bereikbare plaatsen. Verdampt niet, droogt niet op.

Gebruik
Kan worden gebruikt op hout*, metaal**, kunststof, steen, cement ... Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen of onderdelen met veel snijwerk, zowel horizontaal als verticaal: deuren, hekken, afsluitingen … Vooral geschikt voor het kaal maken van grote oppervlakken: vervliegt niet, droogt niet op en blijft lange tijd actief. Tast kunststoffen, rubber, synthetische pleisters of gelcoats niet aan.
* behalve eik, kastanje en ingelegd hout
** behalve aluminium

Verwerkingsadvies
Altijd eerst een test uitvoeren. Rubberhandschoenen dragen en gebruik maken van een nylonkwast of een lijmborstel. De inwerktijd kan variëren van enkele minuten tot verschillende uren, afhankelijk van het soort product (alkyd of acryl) en het aantal lagen. De werking van het product met een plamuurmes controleren. Op een absorberende ondergrond moet het afbijtmiddel altijd geneutraliseerd worden.

Verwerking
Een dikke laag DILUNETT over het gehele te behandelen oppervlak aanbrengen. Het product laten inwerken. Als het product droogt, licht bestuiven met water om het te reactiveren. Afspoelen met helder water en een borstel of met een hogedrukreiniger (max. 60 bar). NB: met warm water is het product gemakkelijker te verwijderen. Na gebruik op hout, altijd NET-TROL aanbrengen (op het natte hout) en ONMIDDELLIJK nadat DILUNETT werd afgespoeld. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing op de verpakking.