Musthaves boot accessoires

Musthaves boot accessoires

De nieuwste boot accessoires voor uw boot. Meer comfort en gebruikersgemak waardoor u meer luxe ervaart tijdens het varen. Bekijk hier alle musthaves voor op de boot

De musthaves bootaccessoires voor 2022

Ieder jaar ontwikkelen fabrikanten van bootonderdelen de nieuwste boot spullen. Dit jaar vallen een aantal boot trends op, zo zijn er vele inbouw boot artikelen en zijn er meer luxe bootspullen volgens moderne technologie. De boot accessoires zijn vooral gericht om meer comfort en meer gebruikersgemak aan boord.

Wij hebben de trends van 2022 voor u op een rijtje gezet.

 

Boottafel lamp

Op de boot genieten van een drankje en een hapje bij schemering kan nu met deze prachtige boottafel lamp. De pop-up bootlamp kan in de tafel worden verwerkt en met een draai kunt u de verlichting aanzetten. Op een boot heeft u maar beperkte ruimte en dan is deze luxe tafellamp ideaal in zijn gebruik. Heeft u hem niet nodig klapt u hem eenvoudig weg.

Pop-up fenderhaak

De fenderhaak inbouw die kan uitklappen. De Fenderhaak pop-up kan blindelings kan worden gemonteerd op de boot. Een inbouw fenderhaak zorgt dat u geen uitstekende delen meer heeft op het dek en toch uw fender haak bij de hand heeft.

RVS SmartPlug contactdoos

De SmartPlug contactdoos is gesloten volledig geseald, heeft een unieke vorm voor gemakkelijk inpluggen van de connector die automatisch is gezekerd door het Multi-Point locking systeem. Voorzien van power indicatorlens. Weerbestendig en met verminderde risico van oververhitting. Geen draaibeweging noodzakelijk en eenmaal ingestoken wordt de connector automatisch vergrendeld. U heeft geen waterdichte afdichting nodig en geen risico op scheef gedraaide schroefdraad.

Verkrijgbaar in 16A en 32A

  

Anti-slip kurk

De Anti-slip kurk is gemaakt voor scheepsdekken. Ook geschikt voor natte- en buiten toepassingen. De kurk is eenvoudig zelf aan te brengen. Blijft koel aanvoelen en is eenvoudig schoon te houden. Ideaal voor boottrappen en gangborden op de boot.

Zelf aan te brengen met handige sjablonen.

Luxe ladesluiting

Een mooi strakke lade sluiting voor uw bootkasten. De kastsluting is met een handomdraai te bedienen en toepasbaar op lades en deuren. Met de ladesluiting voorkomt u dat de kastdeuren op de boot opengaan.

Waterdichte ledverlichting

De handige waterdichte lichtstrip kan overal worden bevestigd en verlicht permanent of tijdelijk cabines, cockpits, motorbehuizingen of in de kajuit. De ledstrip heeft een zeer laag stroomverbruik. Een ideale bootlamp die multifunctioneel inzetbaar is.

 

Kooktoestel en spoelbak in één

Een handig kooktoestel met brander en wasbak in één De boot kombuis combinatie met afdekplaat waarmee u ruimte bespaart en van alle gemakken bent voorzien. De Gaskomfoor is handig in gebruik, zo kunt u ook heerlijk op de boot koken en water gebruiken.

 

Inbouw noodtrap

Met deze mooie geïntegreerde bootladder kunt u in een hand omdraai de boottrap er uit halen. Een handige noodladder die u altijd toegang geeft tot de boot. Door dat de touwladder in gebouwd kan worden is deze mooi weggewerkt in de boot. 

Onderwater verlichting

De boot verlichting voor onderwater is geeft mooi blauw licht. Met de onderwaterverlichting geeft u de boot een luxere uitstraling en heeft u meer verlichting rondom de boot.

Dekluik hoes

De luikhoezen zijn geschikt voor diverse type luiken. Een luik hoes is ideaal voor verduistering en zorgt voor extra isolatie bij warmte of kou.

Met de geïntegreerde dekluik hor die eenvoudig uit de luikhoes getrokken kan worden, voorkomt u dat muggen en andere insecten op de boot kunnen komen. Zowel voor winter als zomer een hele fijne dekluik verduistering.

 

Draagbare kikker

Een ideale cleat om te gebruiken als er geen ogen op de steiger zijn of niet op de juiste plaats. Eenvoudig tussen de steigerdelen steken en een kwartslag draaien. Met deze draagbare kikker kunt u de boot op iedere plek aan de steiger vastleggen.

Draadloze oplader 12V

De 12v draadloze oplader voor uw telefoon is ontworpen om naadloos te integreren in uw interieur- of exterieurontwerp. Opladen van de telefoon op de boot is hier door nog makkelijker. De oplader is ook IPX6 waterdicht. Makkelijk te installeren in de cockpit of elders op de boot.

Klapbare Bootstoel

Klapbare zit- en ligstoel voor de boot die in 6 posities verstelbaar is. Handig bootkussen met geïntegreerd frame en scharniersysteem. De klapbare bootstoel is overal op de boot te gebruiken en licht van gewicht. Met een waterafstotende stof en anti-slip onderzijde.

Cockpit tas

Een handige tas om bootspullen op te bergen. Geschikt voor het opbergen van oa de lierhendel maar ook een flesje drinken of een waterkaart. Kan zonder schroeven worden bevestigd en is van waterafstotend materiaal gemaakt. De ideale boot opberger voor in de stuurhut.

 

Fenderlijn houder

Een handige lijnhouder waarmee u eenvoudig landvasten en fenderlijnen kunt opbergen. De fenderhouder is met één hand te bedienen en zo heeft u nooit meer rondslingerende touwen op de boot. Een multifunctionele lijnklem die voor meerdere toepassingen kan worden gebruikt.

Hoogwater alarm set

De hoogwater alarmset meet automatisch het water niveau in de bilge. Bij hoge waterstanden gaat er een hoorbaar en zichtbaar alarm af. Makkelijke te installeren en door de vertraagde activatie word voorkomen dat er onnodig een alarm afgaat.

 

Flexibele fenders

Een slimme oplossing voor opblaasbare boten of elke boot met een ronde romp. Waar een traditionele fender weg kantelt van de romp en naar boven of onder kan wegschuiven. De flexibele fender volgt de rondingen van de romp en blijft in de juiste positie. Doet de boot efficiënt beschermen.

 

De boot benodigdheden gaan met de tijd mee en zorgt dat u ook op de boot van ale gemakken bent voorzien. Bij Watersportvoordeel zorgen wij dat u altijd de nieuwste boot artikelen kunt verkrijgen tegen een scherpe prijs. Voor meer nieuwe boot artikelen kijkt u hier >

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »