Afdekzeilen

13
Sorteren op:

Boothoes

Een boothoes beschermd de boot tegen weersinvloeden. Handig voor de winterstalling of als de boot niet gebruikt word. Zo blijft de boot beter beschermt tegen verkleuringen en aanslag. Watersportvoordeel verkoopt een groot aantal boothoezen. Afhankelijk van de maat boot kiest u een bijpassende afdekzeil. De universele boot hoezen zijn geschikt voor een sloep, speedboot, roeiboot en meer. De hoes heeft veelal een elastieken band om open waaien te voorkomen. Met een touw kan de hoes vast gezet worden door te rijgen door de ogen.

Boothoes maat

Een universele boothoes is vaak voorgevormd en past daardoor makkelijk op de boot. De dekzeilen zijn er in meerdere maten. Zorg dat u de maat van de boot op meet, neem de lengte en breedte maat van de boot van rand tot rand. Met een dektent ondersteuning kunt u zorgen dat de hoes strak komt te staan.

Dekzeil boot

Met een dekkleed bescherm je de boot optimaal tegen weersinvloeden. De afdekzeilen zijn verkrijgbaar in 3 varianten met verschillende dikte maten. Een dekzeil is er vanaf 2x3m tot 10x12m. Met een elastiek of touw maak je het zeil goed vast om de boot. De boot in de winter afdekken zorgt dat u langer plezier heeft van uw boot en deze in goede conditie blijft.

Bekijk de afdekzeilen boot.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »