Over ons

Watersportvoordeel

Wij zijn een echt familiebedrijf met de passie voor watersport. Na jaren ervaring in het bouwen van boten zijn wij een webshop gestart met boot spullen. Onze technische kennis en ervaring met boten zorgt dat wij een goed advies kunnen geven en oog hebben voor alle nieuwtjes op het gebied van boot onderdelen.

Groot aanbod, scherpe prijzen

Watersportvoordeel voert een groot assortiment aan watersport artikelen. Dagelijks voeren wij nieuwe artikelen toe en zo blijft Watersportvoordeel een actueel aanbod houden.

Mocht u iets niet kunnen vinden neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

 

Snelle levering, lage verzendkosten

Als we een product op voorraad hebben en u het product voor 14:00 bestelt, dan wordt uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur verstuurd. Alle bestellingen worden zo efficiënt mogelijk verpakt waardoor we de verzendkosten zo laag mogelijk houden.

U betaalt onder de € 45,- een vast en laag bedrag van € 6,95 voor verzending binnen Nederland. De verzendkosten naar België zijn € 9,95

Boven de € 45,-  geen verzendkosten!

.

Veilig betalen, vertrouwd winkelen

Betalingen worden verwerkt door onze betalingsprovider Mollie en Multisafepay, zo kunt u eenvoudig en vertrouwd betalen via iDeal, Credit Card ed.

Alle betalingsgegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd.

 

Online advies, we helpen u graag

Heeft u vragen? Komt u ergens niet uit of kunt u niet vinden wat u zoekt?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We hebben een team van specialisten die in diverse takken van de watersportbranche uitgebreide ervaring hebben opgedaan.

 

Contact opnemen met Watersportvoordeel    

U kunt op de volgende manier contact met ons opnemen:            

  • Via mail [email protected]
  • Telefonisch: 026-3639962  maandag t/m vrijdag 9:00- 17:00 uur                   

 

Niet goed, geld terug

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u binnen 14 dagen na aankoop uw bestelling annuleren. Vervolgens heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de order te retourneren.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Wij verzoeken u het pakket gefrankeerd aan ons retour te sturen.

 

Over watersportvoordeel.nl

Watersportvoordeel.nl is een handelsnaam van Venema Technisch Bedrijf BV. Via de watersportvoordeel.nl webwinkel bieden wij onze klanten een voordelige prijsstelling gecombineerd met een gedegen logistiek vanuit een bestaande winkel. Hierdoor bent u verzekerd van een correcte verwerking van uw bestellingen, een goed advies en de beste watersportproducten tegen scherpe prijzen.

Al ruim 12 jaar!

 

Adresgegevens Watersportvoordeel.nl

Het verzendhuis van Watersportvoordeel.nl is hier gevestigd:
Simon Stevinweg 17
6827BS Arnhem

Tel.  026-3639962

Email. [email protected]

Kvknr: 09137732 te Arnhem
Btwnr: NL819582232B01 

Bankrekeningnr: NL73INGB0669628700