Walstroom aansluiting

24
Wastroomkabels, cee-stekker en cee stekkerdoos
Lees meer
Sorteren op:

Walstroom

Bij Walstroom wordt wordt aangegeven dat een boot gebruikmaakt van een stroomaansluiting op de wal. Veel havens zijn voorzien van een walstroom aansluiting. Tijdens het varen kunt u gebruik maken van een accu om de stoomvoorziening op de boot te regelen, maar in de haven kunt u dan terugvallen op het elektriciteitsnet. Hiervoor heeft u wel een walstroomkabel/stekker en walstroomaansluiting op de boot nodig. Het is tevens mogelijk om met de acculader uw accu weer op te laden.

Walstroom aansluiting

Voor de walstroom aansluiting bieden wij CEE-stekkers, CEE stopcontact en walstroomkabels aan. De walstroomkabels zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. In europa wordt voornamelijk een CEE-stekker gebruik voor de walstroom.

Welke Walstroom?

Voor een compleet walstroomsysteem kunt u bij Watersportvoordeel terecht. Een walstroom kast of contactdoos in diverse uitvoeringen. Bekijk alles voor de walstroom en zorg voor een uitstekende waterdichte aansluiting. Bij Watersportvoordeel hebben wij een ruim assortiment elektra materialen voor de boot.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »