Elektrisch toilet

10
Sorteren op:

 

Elektrisch toilet 12v

Sanitair op een boot is onmisbaar, zeker als u verder de haven uitgaat. De luxe van een eigen boottoilet is voor iedere schipper prettig en voelt net als thuis. Een boot toilet is er in vele uitvoeringen. De 12v toiletten kunt u bedienen met een druk op het bedieningspaneel. De boot wc spoelt u eenvoudig door. In het toilet zit vaak een hakselaar die alles door maalt en zo voorkomt u verstoppingen aan boord. Met een elektrisch toilet hoeft u niet handmatig te pompen. De toilet kan hierdoor alles wegspoelen.

Voordelen van een 12 volt toilet

Naast dat je met een druk op de knop het toilet kan doorspoelen hoef je een elektrisch toilet ook niet te legen. Met een elektrisch toilet op de boot hoef je niet meer in de haven te stoppen om het toilet leeg te maken.

Een 12v toilet maakt wat meer geluid maar er zijn tevens silent toiletten verkrijgbaar maar het geluid verder is gereduceerd. Zeker bij een nachtelijk toilet bezoek erg prettig. Bij watersportvoordeel kunt u boot toiletten vinden van oa. Jabsco, Allpa. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »