Schakelpaneel boot

28
De schakelpaneel 12v
Lees meer
Sorteren op:

 

Schakelpaneel

Met een schakelpaneel kunt u vanaf een centrale plek uw stroom regelen. Zo kunt u met het schakelpaneel de boot verlichting aan en uit doen maar ook een ventilator en of pomp aan zetten. De laadstroomverdeler zorgt dat de stroom van de boot goed verdeeld word.

Welk schakelpaneel?

Het schakelpaneel pat het beste bij uw boot past hangt vooral van van welke apparaten u wilt aansluiten. Met een schakelpaneel kunt u de stroom beter verdelen en apparaten ook tijdelijk uitschakelen. Een  Een koelbox alleen vreet niet heel veel stroom, maar samen met een geluidsinstallatie voor muziek én verlichting op de boot, vraagt het wel veel stroom. Bedenk dus goed welk apparatuur u wilt aansturen met het schakelpaneel. Voor een boot die watergevoelig is zijn er ook waterbestendige schakelpanelen. Veel schakelpanelen zijn ook voorzien van lichtgevende schakelaars zodat u ook in het donker het schakelpaneel kunt bedienen. Bij de meeste schakelpanelen zitten ook stickervellen zodat u de schakelaars kunt benoemen.

Bekijk schakelpaneel 12v en kies de geschikte accuschakelaar bij Watersportvoordeel. Wij hebben diverse schakelpanelen met schakelaars.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »