Retouren

14 dagen retourrecht

Na het ontvangen van uw bestelling heeft u 14 dagen om de bestelling te beoordelen en te annuleren.

Bent u niet tevreden met uw bestelling of zijn er gebreken, meld dit binnen 14 dagen aan ons.

Na deze melding heeft u vervolgens 14 dagen om het product aan ons retour te sturen.

De kosten voor de retour zending zijn voor uw eigen rekening. Om het retour te verwerken stuurt u de bestelgegevens en contactgegevens mee.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de Watersportvoordeel geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voor het afwikkelen van het retour vernemen wij graag wat de reden van het retour is. Download hiervoor een retourformulier.

Na het ontvangst van uw retourzending zullen wij deze controleren op eventuele gebreken en dan zorg dragen voor een snelle terugbetaling (uiterlijk 14 dagen)

 

Uitzondering retour

  • Op maat gemaakte artikelen zoals slangen, kabels en andere bedrading.
  • Beeld, geluid, en data dragers. Data bestanden (navigatiesoftware) worden verzegeld verzonden. Alleen retourneren indien de verzegeling niet verbroken is. 

 

Product in gebreken?

Heeft u een artikel ontvangen die kapot, beschadigd of vies is meld dit dan direct bij ons. Wij zullen voor u opzoek gaan naar een passende oplossing.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »