• Snelle levering
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
  • Verzendkosten NL €6,95 & BE €7,95

Omvomers

8
Sorteren op:

De MultiPlus is een krachtige zuivere sinusgolfomvormer, een geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.

Lees meer

De SmartSolar beschikt over de nieuwste en snelste technologie, waardoor deze de energie-oogst van de zonnelader maximaliseert door intelligente aansturing. Hierdoor wordt een volledige oplading in de kortst mogelijke tijd gerealiseerd. SmartSolar houdt d

Lees meer
€111,-
Stukprijs : €111,00 /

Met de Victron Blue Power Pure Sinewave VE.Direct omvormer kunt u eenvoudig een aansluiting van 12 volt omzetten naar het 230 volt stroomnet. Deze Victron omvormer wordt zonder aansluitkabels geleverd.

Lees meer

Sinus Omvormer/Acculader Combinatie. -Perfect voor Senseo en Nespresso Koffie Machines -Tv, PC, Laptop, Waterkoker. -Divers gereedschap.

Lees meer
Sale
Sinus Omvormers 12volt en 24volt

Steeds minder apparaten zijn verkrijgbaar op 12V of 24V. Een omvormer, die van accuspanning 230v/50Hz maakt, is daarom een MUST!

Lees meer
€325,49 €299,-

Zuivere sinusgolfuitgang, hoog piekvermogen en hoge efficiëntie. De gecombineerde hoogfrequentie- en lijnfrequentietechnologie biedt het beste uit twee werelden. De modellen gaan van 150VA tot 3000VA per module.

Lees meer

Met de Victron Blue Power Pure Sinewave VE.Direct omvormer kunt u eenvoudig een aansluiting van 24 volt omzetten naar het 230 volt stroomnet. Deze Victron omvormer wordt zonder aansluitkabels geleverd.

Lees meer