• Snelle levering
  • Gratis verzenden vanaf €45,-
  • Verzendkosten NL €6,95 & BE €7,95

Omvomers

8
Sorteren op:

Met de Victron Blue Power Pure Sinewave VE.Direct omvormer kunt u eenvoudig een aansluiting van 12 volt omzetten naar het 230 volt stroomnet. Deze Victron omvormer wordt zonder aansluitkabels geleverd.

Lees meer

De MultiPlus is een krachtige zuivere sinusgolfomvormer, een geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.

Lees meer
Sale
Sinus Omvormers 12volt en 24volt

Steeds minder apparaten zijn verkrijgbaar op 12V of 24V. Een omvormer, die van accuspanning 230v/50Hz maakt, is daarom een MUST!

Lees meer
€325,49 €299,-

Met de Victron Blue Power Pure Sinewave VE.Direct omvormer kunt u eenvoudig een aansluiting van 24 volt omzetten naar het 230 volt stroomnet. Deze Victron omvormer wordt zonder aansluitkabels geleverd.

Lees meer

De SmartSolar beschikt over de nieuwste en snelste technologie, waardoor deze de energie-oogst van de zonnelader maximaliseert door intelligente aansturing. Hierdoor wordt een volledige oplading in de kortst mogelijke tijd gerealiseerd. SmartSolar houdt d

Lees meer
€111,-
Stukprijs : €111,00 /

Sinus Omvormer/Acculader Combinatie. -Perfect voor Senseo en Nespresso Koffie Machines -Tv, PC, Laptop, Waterkoker. -Divers gereedschap.

Lees meer

Zuivere sinusgolfuitgang, hoog piekvermogen en hoge efficiëntie. De gecombineerde hoogfrequentie- en lijnfrequentietechnologie biedt het beste uit twee werelden. De modellen gaan van 150VA tot 3000VA per module.

Lees meer