Besto

40
Sorteren op:

Besto Redding

Besto is opgericht in 1920 en is toonaangevend in drijfhulpmidelen, reddingsvesten en overige safety producten. De zwemvesten hebben een hoog draagcomfort en zeer hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Alle producten zijn goedgekeurd volgens de laatste Europese en Global normeringen & standaards. Alle Besto producten voorzien van het CE goedkeuringslogo.

Besto werkt volgens een (extern) goedgekeurde kwaliteitssysteem, die strikte productie & eindcontroles op onze producten voorschrift. Mede hierdoor kan Besto de hoogste kwaliteitsstandaard afdwingen. Het kwaliteitssysteem, de productie, de procedures en het personeel worden jaarlijks door een onafhankelijke externe partij gecontroleerd ( geaudit) .

Dit alles zorgt ervoor dat Besto comfortabele, kwalitatief hoge en veilige producten kan leveren conform de laatste regelgeving.

Met Besto drijfhulpmiddelen- en reddingsvesten zijn u en uw familie verzekerd van een comfortabel verblijf op of rond het water en optimaal voorbereid op een onverwachte situatie.