Besto

37
Sorteren op:

Besto Redding

Besto is opgericht in 1920 en is toonaangevend in drijfhulpmidelen, reddingsvesten en overige safety producten. De zwemvesten hebben een hoog draagcomfort en zeer hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Alle producten zijn goedgekeurd volgens de laatste Europese en Global normeringen & standaards. Alle Besto producten voorzien van het CE goedkeuringslogo.

Besto werkt volgens een (extern) goedgekeurde kwaliteitssysteem, die strikte productie & eindcontroles op onze producten voorschrift. Mede hierdoor kan Besto de hoogste kwaliteitsstandaard afdwingen. Het kwaliteitssysteem, de productie, de procedures en het personeel worden jaarlijks door een onafhankelijke externe partij gecontroleerd ( geaudit) .

Dit alles zorgt ervoor dat Besto comfortabele, kwalitatief hoge en veilige producten kan leveren conform de laatste regelgeving.

Met Besto drijfhulpmiddelen- en reddingsvesten zijn u en uw familie verzekerd van een comfortabel verblijf op of rond het water en optimaal voorbereid op een onverwachte situatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »