Plastimo

26
Sorteren op:

Plastimo, al 50 jaar op de goede weg.
Plastimo, een echt iconisch merk in de pleziervaart, draagt ​​bij aan veilig en plezierig zeilen over de hele wereld, als betrouwbaar bemanningslid voor zeilers en een betrouwbare partner voor de botenindustrie.
Voortbouwend op de wereldwijde reputatie van Plastimo-kompassen, reddingsvesten en reddingsvlotten, biedt Plastimo ook dek- en meeruitrusting en comfort aan boord.
Deze gepatenteerde assortimenten zijn ontworpen door Plastimo en dragen het DNA van het merk. Daarnaast zorgt een zorgvuldige selectie van gespecialiseerde topmerken voor een consistente aanvulling op ons productassortiment.
Plastimo biedt 11.000 producten die allemaal geworteld zijn in de fundamentele waarden van het merk die de belangrijkste punten zijn geworden voor onze teams: veiligheid en ergonomie, plezierige vaarpraktijken en professionele service aan de handel.

Meer dan ooit is het de missie van Plastimo om veiligheidsproducten en -systemen te creëren die uw cruise aangenamer, uw race uitdagender en uw team gelukkiger maken. Veel plezier met varen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »