Plastimo

24
Sorteren op:

Set handdoek en theedoek met nautic motief

Lees meer

16-delig boot servies set met windroos

Lees meer

Anker paddenstoel, 4 maten

Lees meer

Anode hangend Zink, drie maten

Lees meer

Brillenkoord drijvend voor bril of zonnebril

Lees meer

Gemaakt van Bacell®; een 100% gesloten cel-schuim.

Lees meer

Veilige vaste ankerconnector van gegalvaniseerd staal.

Lees meer

Deze bumper is een efficient hulpmiddel, want gemonteerd op de steiger beschermt deze de boeg of zijkant van uw schip op een uiterst doeltreffende wijze.

Lees meer

Bootmansstoel om veilig in de mast komen.

Lees meer

Dienblad met knoopdecor

Lees meer

Plastimo, al 50 jaar op de goede weg.
Plastimo, een echt iconisch merk in de pleziervaart, draagt ​​bij aan veilig en plezierig zeilen over de hele wereld, als betrouwbaar bemanningslid voor zeilers en een betrouwbare partner voor de botenindustrie.
Voortbouwend op de wereldwijde reputatie van Plastimo-kompassen, reddingsvesten en reddingsvlotten, biedt Plastimo ook dek- en meeruitrusting en comfort aan boord.
Deze gepatenteerde assortimenten zijn ontworpen door Plastimo en dragen het DNA van het merk. Daarnaast zorgt een zorgvuldige selectie van gespecialiseerde topmerken voor een consistente aanvulling op ons productassortiment.
Plastimo biedt 11.000 producten die allemaal geworteld zijn in de fundamentele waarden van het merk die de belangrijkste punten zijn geworden voor onze teams: veiligheid en ergonomie, plezierige vaarpraktijken en professionele service aan de handel.

Meer dan ooit is het de missie van Plastimo om veiligheidsproducten en -systemen te creëren die uw cruise aangenamer, uw race uitdagender en uw team gelukkiger maken. Veel plezier met varen!