Klantenservice

U komt ergens niet uit, u wilt een advies of heeft iets anders te melden?
Vul dan onderstaande formulier in, wij reageren zo spoedig mogelijk persoonlijk op al uw vragen.

Vermeld -indien bekend en van toepassing- de productnaam, het bestelnummer en/of het artikelnummer waarover de vraag gaat.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Heeft u liever telefonisch contact, bel dan met: +31 (0)26-3639962.
We staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur. Soms komt het voor dat we door drukte niet direct in de gelegenheid zijn u te woord te staan. Probeert u het dan later nogmaals.

Heeft u een uitgebreide vraag en/of wilt u een bijlage meesturen, dan kunt u het beste een mail sturen naar: [email protected]

Neem contact op
* Verplichte velden