Algemene voorwaarden

1. Alle prijzen vermeld op de site en in de catalogus zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn gericht op verzending binnen Nederland. Voor verzending buiten Nederland gelden andere tarieven. Prijzen, informatie en artikelen zijn altijd onder voorbehoud.

2. Watersportvoordeel.nl behoudt zich het recht voor om tot deelleveringen over te gaan, zodat een bestelling in 2 of meerdere zendingen wordt verzonden. Indien uw bestelling echter in enkele dagen volledig kan worden uitgeleverd, zal deze worden afgestuurd zodra alle artikelen voorradig zijn.

3. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

4. Indien de betalingstermijn wordt overschreden is de wederpartij van rechtswege in verzuim en zijn wij gerechtigd om, zonder dat enige kennisgeving of sommatie daaraan is voorafgegaan, over het factuurbedrag een rente van 1% per (deel van een) maand in rekening te brengen vanaf de vervaldatum

5. Alle te maken gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten tot invordering van onze openstaande facturen komen geheel voor rekening van de wederpartij. De buitengerechtelijke incassokosten bedragen tenminste 15% van het door wederpartij verschuldigde bedrag (incl BTW) met een minimum van €15.00, vermeerderd met de in artikel 4 vermelde vertragingsrente.

6. Levering op rekening is uitsluitend mogelijk indien geen voorgaande facturen open staan.

7. Watersportvoordeel.nl kan ten alle tijde klanten weigeren om gebruik te maken van de kredietfaciliteit.

8. Beschadigde goederen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de zending telefonisch of per e-mail te worden gemeld.
Watersportvoordeel.nl draagt nimmer verantwoording voor de retourzending en kan hier nimmer voor aansprakelijk gesteld worden.

9. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd als deze verstuurd worden naar Watersportvoordeel.nl, Oudendijk 19, 3318AG Dordrecht. U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Lees hier meer over retourneren >>

10. Watersportvoordeel.nl is niet aansprakelijk voor welke soort schade dan ook voortvloeiende uit het gebruik van geleverde artikelen.

11. Download hier het formulier om een retourzending te melden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »