Stootwillen

45
Een stevige fender of stootwil
Lees meer
Sorteren op:

 

Stootwillen/ fender

De stootwil of ook fender genoemd is een stootkussen voor de boot. Bij het aanmeren helpt een stootwil de boot te beschermen te schade. De fenders zijn er in verschillende afmetingen en kleuren. We hebben een ruime aanbod met stootwillen en drop fenders. De stootwillen zijn veel al verkrijgbaar in de kleuren blauw, navy blauw, wit, zilvergrijs en fender zwart.

Stootwillen accessoires

Bij de aanschaf van fenders boot kunt u bij ons ook fender accessoires verkrijgen. Met een vuladapter zijn de fenders eenvoudig op te pompen. Daarnaast zijn er ook fenderhoezen en fenderhouders. Met een fenderhoes geeft u een nieuwe uitstraling aan de stootwil.

Stootwil of dropfender

Wij hebben zowel stootwillen, dropfenders als kogelfenders. Een stootwil heeft twee ogen en een dropfender alleen aan de bovenzijde een oog. Een dropfender biedt meer bescherming aan de onderzijde, omdat deze hier meer volume heeft. De kogelfenders zijn bolle stootwillen die gebruikt worden op de boeg van een schip. De bolle vorm zorgt ervoor dat de ruimte tussen de weglopende boeglijn en de wal wordt opgevuld. Met onze stootwillen en fenders kun je voor ieder doeleinde het geschikte model uitzoeken.

Fenders kopen

Voor alle boot fenders kunt u bij Watersportvoordeel terrecht, voor advies bij een fender kopen helpen wij u graag verder. Wij hebben een groot assortiment met fenders en stoootwillen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »