Starbrite Niet-giftige (Drinkwater) Antivries
Niet-giftige (Drinkwater) Antivries €18,95

Niet-giftige (Drinkwater) Antivries

€18,95
Artikelnummer: 31400R
  • GRATIS verzenden vanaf €45,-
  • Groot assortiment en voordelig geprijsd
Informatie

Antivries voor Drinkwater

De Starbrite Antivries die vervuiling en bevriezing van drinkwatersystemen, toiletten, boilers en direct gekoelde inboard motoren voorkomt. Werkt goed tot -46 ˚C en kan veilig worden geloosd.

Gebruiksaanwijzing:

1. Tap het gehele watersysteem af. Open de kranen voor warm en koud water en open alle overige afvoeropeningen. Blaas met perslucht zoveel mogelijk water uit het systeem.

2. Tap de tank voor warm water af. Laat het ontluchtingskraantje na het aftappen openstaan. Leg een omloopleiding voor de warm watertank aan door de inlaat- en uitlaatleidingen los te koppelen en deze met fittingen of een slang en slang klemmen op elkaar aan te sluiten.

3. Voeg antivries aan het drinkwatersysteem toe. NIET VERDUNNEN.

4. Zet het systeem onder druk en schakel de water pomp in.

5. Open alle kranen, te beginnen met de verst verwijderde kraan, en laat de antivries stromen tot de gekleurde vloeistof zichtbaar wordt. Sluit vervolgens de afvoeropening.

6. Herhaal stap 5 bij iedere afvoeropening voor zoet water.

7. Spoel het toilet verschillende keren door om er zeker van te zijn dat het volledig is afgetapt. Zorg er voor dat de opslagtank volledig is afgetapt.

8. Activeer de pompklep verschillende malen om er zeker van te zijn dat het afvalwatersysteem voldoende antivries bevat voor bescherming.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »