Funtubes

29
Sorteren op:

 

Funtube

De band achter de boot waarop je kunt zitten of liggen. Een funtube maak je vast achter de boot. Zeker de jonge watersporters vinden dit helemaal geweldig. Maak er een geweldige watersport dag van met de fun band. Wij hebben een grote collectie met funbanden.

Funtube kinderen

Met kinderen is het natuurlijk erg leuk om de funband te gebruiken, maar dat moet natuurlijk wel veilig. Zorg dat het kind altijd een goed kinder zwemvest heeft. De eenpersoons funbanden zijn zeer geschikt voor kinderen en met de handgrepen kunnen ze zich ook goed vast houden

Funtube 2 persoons of meer

De funtube banaan is een opblaasbank waarop 1 tot 5 personen kunnen zitten. Wij hebben meerdere soorten uitvoeringen. Ook zijn er banden waarop je naast elkaar kan zitten of liggen. De keuze is echt reuze en voor iedereen een hoop pret gegarandeerd. Voor alle fun accessoires zoals achteruitkijkspiegel, lijnen tot een pomp kunt u ook bij Watersportvoordeel terecht.

Onze collectie met funbanden bestaat oa. Talamex, Airhead, Sportsstuff, etc. Uiteraard leveren wij voor een scherpe prijs.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »