• Snelle levering
  • Gratis verzenden vanaf €45,-
  • Verzendkosten NL €6,95 & BE €7,95

Boegschroef

6
Sorteren op:

Door Lewmar exclusief geproduceerd voor Osculati. Wordt verkocht compleet met de volgende toebehoren die voor de montage nodig zijn: - Boegschroef; - Bedieningspaneel; - Verbindingskabel; - Zekeringhouder; - Zekering; - Glasvezeltunnel.

Lees meer

Typ / Montage flens: BTQR185-95 / RVS

Lees meer

Stalen tunnel, diverse groottes. Gestraald + menie.

Lees meer

Uitgaande stroom: 4A maxVoltage: 8 tot 30 Vdc Stroomverbruik: 10 mA Maximaal stroomverbruik: 55 mA Temperatuurbereik: -20 tot +70 °C Waterdicht: IP 66 Afmetingen incl. frame: 78 mm x 78 mm Gewicht drukknop versie: 80 g Gewicht joystick versi...

Lees meer

Een boegschroef wordt ook wel een kopschroef genoemd en is een extra schroef aan de voorkant van een boot. De schroef is gemonteerd in het voorste van een schip. Met de boegschroef kan er een stuwstraal vanuit de boeg naar bakboord of stuurboord worden gecreëerd. Om naar voor en achter te bewegen doe je met de gashendel. Met een boegschroef wordt de manoeuvreerbaarheid van de boot bij lage snelheden vergroot.

Bij Watersportvoordeel bieden wij de beste en goedkoopste boegschroef aan. Bekijk het gehele assortiment van boegschroeven.