• Snelle levering
  • Gratis verzenden vanaf €45,-
  • Verzendkosten NL €6,95 & BE €7,95

Windex

5
Sorteren op:

Met reflecterend materiaal op de vanen. Bestaat uit één bewegende en twee vaste vanen van niet roestend materiaal. Bij de verklikker wordt een papieren mal geleverd, zodat de twee vaste vanen in de gewenste positie bevestigd kunnen worden.

Lees meer

Grote windex voor gebruik op masten vanaf 15 m.

Lees meer

Het WINDEX-geheim is de nauwkeurig uitgebalanceerde windvaan, gemonteerd met lage wrijving en gemakkelijk herkenbaar. WINDEX reageert al op windkracht 2. De hoeken kunnen vooraf worden ingesteld volgens de mogelijkheden van het schip om de optimale koersen op korte afstand af te lezen. Lezen wordt gemakkelijker gemaakt door het vermogen van het menselijk oog om asymmetrieën te zien. Bij de WINDEX 10 en WINDEX15 zijn de armen en windvaan reflecterend, zodat ze ook 's nachts goed afleesbaar zijn. WINDEX is getest in de windtunnel tot 80 knopen. Mocht er toch een "breuk" optreden, dan zijn er reserveonderdelen beschikbaar.

DE nauwkeurige windindicatoren - over de hele wereld bovenaan. De traditie gaat verder: ALLE America's Cup-jachten vóór Sandiego 1992 gebruikten WINDEX-windindicatoren, waaronder de winnaar AMERIKA3. WINDEX is de ideale hulp voor elke "man aan de buis" en geeft nauwkeurige informatie over de heersende windrichting.