Ultraflex

10
Sorteren op:

Ultraflex, opgericht in 1935, is een leider in stuur- en controlesystemen voor de maritieme industrie. Met volledige productiemogelijkheden in Italië en de VS kan Ultraflex alle sectoren van de maritieme industrie ondersteunen, ongeacht het volume en/of de productvereisten.

Als onderdeel van een wereldwijde groep heeft Ultraflex solide middelen om uit te putten voor de ontwikkeling van nieuwe producten op het gebied van hydrauliek, elektronica en vele andere technologieën.

Innovatief productontwerp en ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, klantenservice en ondersteuning van de markt blijven de belangrijkste drijfveren voor de groei van Ultraflex. Tegenwoordig zijn onze producten te vinden als oorspronkelijk geïnstalleerde apparatuur op veel van de meest bekende en gerespecteerde bootmerken ter wereld. Aftermarket-onderdelen kunnen worden gekocht bij een getraind en ervaren distributeursnetwerk over de hele wereld.

Van stuurwielen tot geavanceerde elektronische stuursystemen en bedieningselementen, Ultraflex heeft alles wat u nodig hebt om ervoor te zorgen dat uw boot er vele, vele jaren op zijn best uitziet en presteert.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »