Stazo

12
Sorteren op:

Stazo marine equipment

Het merk STAZO is opgericht in 1931 en is gespecialiseerd in het leveren van stuurwielen, scheepsdekken, dekbladen en maritieme beveiligingssystemen.

Zo heeft STAZO een hoogwaardige kwaliteitslijn van roestvrije bootsloten ontwikkeld om waardevolle maritieme eigendommen te beschermen. Boten, jachten, buitenboordmotoren en andere kostbaarheden zijn verzekerd tegen diefstal met de STAZO beveiligingssystemen. Alle STAZO beveiligingssystemen zijn door SKG-IKOB goedgekeurd en SCM/CCV-, ART- of VbV-gecertificeerd.

Daarnaast levert STAZO scheepsdekken van hoge kwaliteit die zijn gemaakt van kurk en bekroond met het FSC-certificaat. Natuurkurk heeft vele voordelen want het materiaal is verfijnd, bevat antislip, is gemakkelijk te reinigen en heeft een lange levenscyclus met een zeer beperkte of geen onderhoud. STAZO SecuTred antislip dekblad heeft inmiddels bewezen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen en bestand te zijn tegen blootstelling aan alle natuurlijke elementen en de meeste chemicaliën.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »