polymarine

7
Sorteren op:

POLYMARINE is een toonaangevende leverancier van componenten, reserveonderdelen en accessoires voor verzorging en reparatie van opblaasbare boten. De producten worden gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk en Polymarine bestaat al 30 jaar.

Het volledige Polymarine-assortiment is exclusief ontwikkeld om onder maritieme omstandigheden te presteren met blijvende resultaten. Het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten omvat specialistische lijmen, flexibele verven, bootverzorgingsproducten, gegoten rubberen onderdelen, stoffen en een uitgebreid assortiment opblaasbare bootaccessoires.

Reinigings-, polijst- en onderhoudsproducten van Polymarine zijn ontwikkeld voor specifieke taken en problemen die zich voordoen in het mariene milieu. Het Polymarine-assortiment presteert met groot effect en overtreft alle andere maritieme producten. Polymarine Dispel, Cleaner, Finish en Duo Clean zijn bijvoorbeeld gemaakt voor RIB-buizen en -rompen, deze zijn enorm effectief, bijna legendarisch in de RIB-markt.

De zeer populaire Polymarine RIB valet kit, voor zowel buizen als polyester rompen, is een netjes verpakte 'grab and go' kit tas, bestaande uit acht essentiële items als een compleet startpakket voor RIB reiniging en polijsten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »