blue performance

7
Sorteren op:

Een paar jaar geleden heeft een groep ontwerpers met veel zeilervaring samen met een team van marketingprofessionals besloten te werken aan een reeks nieuwe producten: innovatieve producten voor zeiljachten en motorboten die kunnen worden gebruikt voor opslag, voor meer comfort en voor het beschermen van waardevolle spullen. Blue Performance staat voor vaaruitrusting en accessoires die met de grootste zorg zijn ontworpen.

De producten zijn functioneel, duurzaam, uitvoerig getest en altijd in harmonie met elkaar ontworpen. Bij de introductie van de eerste serie producten op de grootste internationale watersportbeurs werden de producten direct positief onthaald door de vakhandel en de consument. Iedereen heeft het nieuwe merk omarmd en de producten hebben verschillende designprijzen gewonnen.

Dankzij continue innovatie ontwikkelen we nieuwe producten aan het assortiment en verbeteren we bestaande producten. Blue Performance staat voor Comfort, Opslag en Bescherming. Handige en duurzame producten, in de haven of op het water.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »