• Snelle levering
  • Gratis verzenden vanaf €35,-
  • Verzendkosten NL €6,95 & BE €7,95

Star brite

82
Sorteren op:

Met Scrubbis® reinigt u het onderwaterschip, terwijl deze nog in het water ligt. Scrubbis® is een alternatief/complement voor antifouling verfsystemen.

Lees meer

Ontwikkeld om vervuild of dof geworden aluminium te reinigen en naar originele staat te herstellen. Gebruik Aluminium Polish als tweede stap voor het beste eindresultaat.

Lees meer

Krachtige reiniger en beschermer in één

Lees meer

Krachtige reiniger die moeiteloos kalkaanslag, roest en bruin/gele vaaraanslag op romp en bodem verwijdert.

Lees meer

Schroefasvet op basis van een speciale waterbestendige formule die wegspoelen voorkomt.

Lees meer

Reiniger die eenvoudig vuil en vlekken verwijdert

Lees meer

Reiniger die eenvoudig vuil en vlekken op allerlei soorten doek verwijdert.

Lees meer

Reiniger die eenvoudig vuil, vlekken, oxidatie, kalkaanslag en krassen op polyester verwijdert. Herstelt de glans van het oppervlak (gebruik medium voor licht verweerde en sterk voor sterk verweerde oppervlakken).

Lees meer

Breekt afvalstoffen in vuilwatertank en draagbare toiletcassettes af en houdt de bodem schoon. Voorkomt onaangename geurtjes in de toiletruimte.

Lees meer

Borstel met comfortabel kunststof handgreepje om goed te kunnen schrobben.

Lees meer

Kneedbare epoxy in handig formaat voor onderhoud en snelle reparaties aan boord. Eenvoudig in gebruik.

Lees meer

Reiniger die eenvoudig vliegroest en overige roestvlekken verwijdert.

Lees meer

Krachtige reiniger die de slijmerige en drappige vervuiling in de brandstoftank verwijdert. Werkt op een revolutionaire niet-giftige enzymenbasis basis, die ook de brandstofleidingen en injectoren reinigt. Verouderde brandstof wordt hersteld. Geschikt voo

Lees meer

Star Tron® Diesel-Additief

Lees meer

Ontwikkeld om aluminium mooi te houden.

Lees meer

Reiniger en beschermer in één, die eenvoudig vuil en vlekken op chroom en RVS, aluminium en metaal verwijdert en het oppervlak beschermt tegen zoutvlekken, pitvorming, verkleuring, oxidatie en aanhechting van nieuwe vervuiling.

Lees meer

Borstels vervaardigd van Star prene vezels.

Lees meer

Losse Pads voor de Scrub pad kit

Lees meer

Krachtige reiniger en beschermer in één.

Lees meer

Hadex® is een veilig, effectief en makkelijk toepasbaar desinfectiemiddel speciaal bedoeld voor het desinfecteren van drinkwater en het reinigen van watertanks en leidingsystemen.

Lees meer

Reiniger die eenvoudig fijne krasjes, vuil, vlekken, zout- en kalkaanslag en hars op plastic verwijdert.

Lees meer

Reiniger en beschermer in één, die het vinyl vernieuwt en tevens een diepe glans achterlaat. Biedt een langdurige bescherming tegen aanhechting van nieuwe vervuiling en voorkomt weervlekken, uitdroging en verkleuring. Maakt het vinyl waterdicht.

Lees meer

Reiniger die eenvoudig vuil en vlekken op vinyl verwijdert. Laat geen strepen achter en verkleurt niet.

Lees meer

Reiniger en beschermer in één, die eenvoudig diep ingedrongen vuil, vlekken, oxidatie en kalkaanslag verwijdert.

Lees meer

Star brite® is in de watersport de toonaangevende producent van onderhoudsproducten, zoals onder meer reinigers, beschermers, teakoliën, motorolie en brandstofadditieven. Omdat Star brite® wordt geleid door enthousiaste bootbezitters die elk product zelf op hun eigen boot testen, worden alleen de nieuwste technologieën en de ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Het gevolg is dat alle producten van Star brite® het best mogelijke zijn, in plaats van gewoon “goed genoeg”. De moderne productie- en distributiefaciliteit in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat de producten van het bedrijf in vrijwel alle landen van de wereld worden verkocht. Trouw gebleven aan zijn innovatieve aard blijft Star brite® nieuwe producten ontwikkelen om het onderhoud aan waardevolle bezittingen zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom introduceert het bedrijf in 2017 een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten voor campers en caravans en in 2019 een complete lijn hoogwaardige onderhoudsproducten voor tuinmeubelen.